Hoitoinfo

Kasvohoidot

Ihotyypin mukainen peruskasvohoito

Hoidon kesto 1-1,5 h. Hoito on ns. klassinen kasvohoito pitäen sisällään pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen syväpuhdistuksen, kulmien muotoilun, pitkän hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Kevyt, virkistävä kasvohoito

Hoidon kesto 1 h. Hoidossa ei ole mukana syväpuhdistusta, vaan painottuu hierontaan ja vaikuttaviin aineisiin!
Loistava hoitovalinta esimerkiksi ennen juhlia!

Täydellinen kasvohoito

Hoidon kesto 1,5-2 h. Pitää sisällään peruskasvohoidon työvaiheet, mutta laajenee decolteelle. Naamion aikana niska-hartiaseudun hieronta! Upea ja kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito.
Suosittu lahjakorttihoito!


Exuviance-hoidot

Exuviancehoidot on alunpitäen suunnattu ihotautilääkärien klinikkahoidoiksi. Sana exuviance tarkoittaa solujen uusiutumista. Solujen uusiutumista jouduttaa polyhydroksihappo, lempeä sokerihappo, mitä on luontaisesti ihossamme.

Jokaiseen happomolekyyliin on sidottu neljä hydroksi-ionia, mitkä vapautuessaan kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja syvällisesti. Hoidot + kotihoitotuotteet tasapainottavat ihon toimintoja tervehdyttäen mahdollisia iho-oireita (acne, ruusufinni, atopia, psoriasis, ikääntyvän ihon kuivuus, pigmenaatiot, ym.). Ns. skinfitness paranee huomattavasti jo puolen vuoden käytön jälkeen. Hoitotulokset ovat tutkimusten yhteydessä todennettu kudosnäyttein. 1970-luvulta tähän päivään tutkimuksissa on ollut mukana jo yli 40 000 ihmistä! Kaikki tuotteet ovat FDA:n tutkimia ja hyväksymiä. Exuviancella on yli 120 patenttia ja useita tiedepalkintoja.

Exuviancehoidon erikoisuus on siis perinteisen kuorinnan sijalla tehty hapotus, muutoin hoito etenee normaalin kasvohoidon tapaan. Kultaseerumihoidon vaikutus jatkuu hoidon jälkeen aktiivisena 3-4 viikkoa! Hoidot ovat turvallisia ja saavutetut tulokset  vertaansa vailla! Uusimpana hoitona huipputehokas Retinol kuorintahoito AHA-happohoitojen rinnalla.Molemmista hoidoista on saatavilla lyhyt (30min) klinikkahoito tai pitkä hoito hierontoineen.

cosmis
Acneiho - lähtötilanne ja hoitotulos
(hapotukset hoitolassa + kotihoitotuotteet) 6kk jälkeen.
cosmis
Acne rosacea (ruusufinni) - lähtötilanne ja hoitotulos
(hapotukset hoitolassa + kotihoitotuotteet) 6kk jälkeen.

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionnassa pienellä alipaineimulla ja timanttihoitopäällä iholta poistetaan turvallisesti, mutta tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa,talia ja mustapäitä. Iho on hoidon jälkeen pehmeämpi, kirkkaampi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee.

Sarjahoitona silottaa ryppyjä, hoitaa aknea ja arpia, sekä korjaa pigmenttivirheitä. Timanttihionta voidaan yhdistää helposti muihin hoitoihin. Sopii myös vartalolle (esim selkä).

cosmis
cosmis

MIKRONEULAUS 

Mikroneulauksessa iho pintapuhdistetaan ja tehdään AHA-happo kuorinta tai timanttihionta, minkä jälkeen ihoon neulataan tehoseerumi.Yhdellä neularullalla voi tehdä 6 hoitoa. Rulla on aina henkilökohtainen, mikä lunastetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä, minkä vuoksi ensimmäisen hoitokerran hinta on korkeampi. Neulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio, mikä imeytetään lymfaattisin painalluksin.  Hoitosarjan aikataulu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Neulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa;madaltaa ryppyjä, tasoittaa arpia, pienentää huokosia ja tasoittaa ihonväriä( pigmentaatiot). Mikroneulaus uudistaa voimakkaasti ihoa,mikä saa ihon tuntumaan normaalia kuivemmalta.Siksi kannattaa kotihoidossa panostaa ihon tehokosteuttamiseen (seerumi,naamio).

cosmis

 

 

 
 

RADIOFREKVENSSIHOITO

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu radiotaajuusenergiaan ja magnettipulsseihin,mitkä lämmittävät ihon kaikkia kerroksia kivuttomasti. Tämä saa aikaan kollageenin muodostumista, mikä on kiinteyden perusta, samalla kutistaen kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Lämpö parantaa verenkiertoa poistaen kuona-aineita. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy!

Hoitoalueita; silmänympärys, nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulaniho, kaulan alueet rypyt ja ihon kiinteytys! Vartalolla selluliitti, vatsan alueen kiinteytys, allit!

cosmis
cosmis
Radiofrekvenssi hoitotulos (Cosmis Kirsi) 3 hoitokerran jälkeen.
cosmis
Radiofrekvenssi hoitotulos (Cosmis Kirsi) 3 hoitokerran jälkeen.
cosmis
Radiofrekvenssi silmänympäryshoito ennen ja jälkeen hoidon.
 

Jalkahoidot

Täydellinen perus jalkahoito

Työvaiheet: Pehmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus + viilaus (+lakkaus, jos asiakas haluaa) ja hieronta polveen asti.

Luxusjalkahoitopaketti

Kuten täydellinen jalkahoito,  lisäksi  ihon kuorinta polveen asti ,säärikarvojen vahaus, naamio ja kynsien kestolakkaus. Hoito tehdään SPA-tuotteilla.

 


Käsihoidot

Täydellinen peruskäsihoito

Kynsien muotoon viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta kyynärpäähän asti.

 


Vartalohoidot

Kavitaatiohoito

Kavitaatiohoidon tarkoituksena on vähentää selluliittiä sekä täsmämuokata vartaloa turvallisesti ultraäänen avulla. Ultraäänen lämpövaituksesta rasvasolu laajene ja rikkoutuu. Vapautunut rasva-aines poistuu kehosta virtsateiden kautta.

Hoidon jälkeen juotava runsaasti vettä! Suositeltava hoitoväli 1-2vk. Voidaan yhdistää Radiofrekvenssihoitoon! 

Klikkaa oheista kuvaa lisätietoja saadaksesi!

cosmis

Radiofrekvenssi vartalohoidot

Radiofrekvenssin sähkömagneettiset impulssit lämmittävät ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin tuotantoa,toisaalta kutistaen ihosäikeitä. Hoidettavan alueen verenkierto paranee,kuona-aineet poistuvat,pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat.Tuloksena tasaisempi ja kiinteämpi iho.
Hoito on kivutonta ja tuntuu lämpönä iholla.Hoito päättyy Cryo käsittelyyn(kylmä),millä "suljetaan" hoidettu kudos! 

cosmis
Radiofrekvenssi vartalo- ja selluliittihoidot
cosmis
Radiofrekvenssi vartalo- ja selluliittihoidot
cosmis

Radiofrekvenssi vartalo- ja selluliittihoidot

 

Intialainen päänhieronta 

Pään ja yläselän rentouttava,stressiä poistava hieronta.Hieronnan aikana asiakas istuu tuolilla.Hierontaan tulevalle ohjeeksi;älä laita hiuslakkaa tai muita voimakkaita hiusten muotoilutuotteita.Pukeudu esim.T-paitaan!