Palvelut

Kasvohoidot

 

Ihotyypin mukainen peruskasvohoito

Hoidon kesto 1-1,5 h. Hoito on ns. klassinen kasvohoito pitäen sisällään pintapuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen syväpuhdistuksen, kulmien muotoilun, pitkän hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Kevyt, virkistävä kasvohoito

Hoidon kesto 1 h. Hoidossa ei ole mukana syväpuhdistusta, vaan painottuu hierontaan ja vaikuttaviin aineisiin!
Loistava hoitovalinta esimerkiksi ennen juhlia!

Täydellinen kasvohoito

Hoidon kesto 1,5-2 h. Pitää sisällään peruskasvohoidon työvaiheet, mutta laajenee decolteelle. Naamion aikana niska-hartiaseudun hieronta! Upea ja kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito.
Suosittu lahjakorttihoito!


EXUVIANCEHOIDOT

 

Exuviancehoidot on alunpitäen suunnattu ihotautilääkärien klinikkahoidoiksi. Sana exuviance tarkoittaa solujen uusiutumista. Solujen uusiutumista jouduttaa polyhydroksihappo, lempeä sokerihappo, mitä on luontaisesti ihossamme.

Jokaiseen happomolekyyliin on sidottu neljä hydroksi-ionia, mitkä vapautuessaan kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja syvällisesti. Hoidot + kotihoitotuotteet tasapainottavat ihon toimintoja tervehdyttäen mahdollisia iho-oireita (acne, ruusufinni, atopia, psoriasis, ikääntyvän ihon kuivuus, pigmenaatiot, ym.). Ns. skinfitness paranee huomattavasti jo puolen vuoden käytön jälkeen. Hoitotulokset ovat tutkimusten yhteydessä todennettu kudosnäyttein. 1970-luvulta tähän päivään tutkimuksissa on ollut mukana jo yli 40 000 ihmistä! Kaikki tuotteet ovat FDA:n tutkimia ja hyväksymiä. Exuviancella on yli 120 patenttia ja useita tiedepalkintoja.

Exuviancehoidon erikoisuus on siis perinteisen kuorinnan sijalla tehty hapotus, muutoin hoito etenee normaalin kasvohoidon tapaan. Kultaseerumihoidon vaikutus jatkuu hoidon jälkeen aktiivisena 3-4 viikkoa! Hoidot ovat turvallisia ja saavutetut tulokset  vertaansa vailla! Uusimpana hoitona huipputehokas Retinol kuorintahoito AHA-happohoitojen rinnalla.Molemmista hoidoista on saatavilla lyhyt (30min) klinikkahoito tai pitkä hoito hierontoineen.

cosmis

Acneiho - lähtötilanne ja hoitotulos
(hapotukset hoitolassa + kotihoitotuotteet) 6kk jälkeen.

cosmis

Acne rosacea (ruusufinni) - lähtötilanne ja hoitotulos
(hapotukset hoitolassa + kotihoitotuotteet) 6kk jälkeen.


TIMANTTIHIONTA

Timanttihionnassa pienellä alipaineimulla ja timanttihoitopäällä iholta poistetaan turvallisesti, mutta tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa,talia ja mustapäitä. Iho on hoidon jälkeen pehmeämpi, kirkkaampi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee.

Sarjahoitona silottaa ryppyjä,kiinteyttää, hoitaa aknea ja arpia, sekä korjaa pigmenttivirheitä. Timanttihionta voidaan yhdistää muihin hoitoihin. Sopii myös vartalolle (esim selkä).

cosmis
cosmis

MIKRONEULAUS 

 

Rullaus:

Mikroneulauksessa iho pintapuhdistetaan ja tehdään AHA-happo kuorinta, Hydrogen syväpuhdistus tai timanttihionta, minkä jälkeen ihoon neulataan runsaasti tehoseerumia.Yhdellä neularullalla voi tehdä 6 hoitoa. Rulla on aina henkilökohtainen, mikä lunastetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä, minkä vuoksi ensimmäisen hoitokerran hinta on korkeampi. Neulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio, mikä imeytetään lymfaattisin painalluksin.  Hoitosarjan aikataulu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

cosmis

Dermalpen mikroneulaus:

Neulaus kynällä mahdollistaa tarkemman työskentelyn esim. nenänpielet tai silmäkulmat. Myös neulauksen syvyyttä voidaan säätää tarpeen mukaan hoidon edetessä.Toisin kuin rulla(6 neulausta/rulla), kynän neulauskärki vaihdetaan aina uuteen.
Hoitojen väli 4vk (kollageenisynteesi). Hoitokertojen määrä sunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Neulaus stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa;madaltaa ryppyjä, kiinteyttää, tasoittaa arpia, pienentää huokosia ja tasoittaa ihonväriä( pigmentaatiot). Mikroneulaus uudistaa voimakkaasti ihoa,mikä saa ihon tuntumaan normaalia kuivemmalta.Siksi kannattaa kotihoidossa panostaa ihon tehokosteuttamiseen (seerumi,naamio).Aurinkosuojan käyttö neulauksen jälkeen välttämätön.

Introducing the FACIALENHANCE Dermal Pen for Acupuncturists Katso video ►►

cosmis

CARETECH HYDROGEN  IHON SYVÄPUHDISTAVA LAITEHOITO

Hydrogen laitehoito on ihon nelivaiheinen syväpuhdistus. Laiteessa käytetään puhdasta vettä ja viimeisessä vaiheessa laitteen tuottamaa vety(H2) pitoista vettä. Voimakas vesipyörre pehmittää ihon marraskeden,kuorii,puhdistaa huokoset ja lopuksi vedyn aktiivinen pieni molekyyli puhdistaa sekä solun ulko-, että sisäpinnan vapaista radikaaleista. Vety toimii sekä öljyssä (solun ulkokuori), että vedessä (solun sisäpuoli) hajoittaen vapaat radikaalit kuten ilmansaasteet,kemikaalit,torjunta-aineet yms. Vapaat radikaalit saavat kehon tuottamaan reaktiivisempia happilajeja (hapetusstressi), jotka hyökkäävät solukalvolle,solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia autoimmuunisairauksia,säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

Hoitoa suositellaan:

  • herkälle iholle
  • couperosaiholle
  • epäpuhtaalle/acneiholle
  • laajentuneille ihohuokosille
  • arpiselle iholle
  • kuivalle,elottomalle,kimmoisuuden menettäneelle iholle

Caretech Hydrogen on puhtaasti luonnonmukainen ja turvallinen hoito.Hoidosta toipuminen on välitön;voit saunoa,urheilla tai meikata heti hoidon jälkeen.
Hoidon voi tarvittaessa yhdistää myös muihin hoitoihin. Hoito ei tarvitse välttämättä sarjahoitoa, jo yksi hoito tuottaa tulosta. Hydrogen edustaa uutta aineetonta ihon terveydenhoitoa.

 CARETECH HYDROGEN :  Katso video ►►

cosmis

LED TERAPIAHOITO

Caretech PDT photodynamic therapy laite on nopea tapa hoitaa ja uudistaa ihoa. Ledhoito ei polta eikä rusketa ihoa. Led ei tuota UV-säteitä. Hoidon kesto 5-20min.

Led valohoito voidaan yhdistää tehostamaan myös muita hoitoja.Caretech Led hoidossa fotonien avulla stimuloidaan ihosoluja, jolloin valoenergia siirtyy iholla soluenergiaksi.

 

cosmis
cosmis
cosmis
cosmis
cosmis

RADIOFREKVENSSIHOITO

 

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu radiotaajuusenergiaan ja magnettipulsseihin,mitkä lämmittävät ihon kaikkia kerroksia kivuttomasti. Tämä saa aikaan kollageenin muodostumista, mikä on kiinteyden perusta, samalla kutistaen kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Lämpö parantaa verenkiertoa poistaen kuona-aineita. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy!

Hoitoalueita; silmänympärys, nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulaniho, kaulan alueet rypyt ja ihon kiinteytys! Vartalolla selluliitti, vatsan alueen kiinteytys, allit!

cosmis
cosmis

Radiofrekvenssi hoitotulos (Cosmis Kirsi) 3 hoitokerran jälkeen.

cosmis

Radiofrekvenssi hoitotulos (Cosmis Kirsi) 3 hoitokerran jälkeen.

 


KARBOKSITERAPIA

Cliniccaren karboksiterabia on ihon pinnallisiin kerroksiin vaikuttava hiilidioksidi-infuusio. Se on kliinisesti todistettu tehokkaaksi menetelmäksi ihon nuorentamisessa. Karboksiterapiassa hiilidioksidia kuljetetaan ihon pinnan alle, jolloin kehomme reagoi tehostamalla verenkiertoa ja kasvutekijöitä; uusia soluja muodostuu, kollageenin tuotanto aktivoituu ja ihon happipitoisuus lisääntyy. Hoidettavat ongelmat:

Cosmis

PRX-T33 NEULATON BIOREVITALISAATIOHOITO

PRX-terapia on sekä hoitolassa, että kotona toteutettava hoito; hoitolassa imeytetään prx-seerumi (trikloorietikkahappo,farmaseuttinen vetyperoksidi,kojichappo), missä tietoisesti läpäistään barriäärikalvo, jotta vaikuttavat aineet pääsevät dermikseen asti. Hoito aktivoi fibroplastisolut (kollageenisynteesi), "siivoaa" kuolleet solut, mitkä kudokseen jäädesssään aiheuttavat terveiden solujen ennenaikaista vanhenemista ja purkaa/estää hyperpigmentaatiota. Kotona hoito jatkuu suojavoiteella (aamuin/ illoin) ja hoitovoiteella, mikä levitetään iltaisin puhdistetulle iholle.Hoitovoide saa vaikuttaa 30min, (ihon "kuntosalitreeni"),minkä jälkeen iholle levitetään suojavoide. Neljän hoidon sarja, hoitoväli 7pv.

Hoito on kivuton, ei toipumisaikaa, sopii kaikille ihotyypeille, kaikkina vuodenaikoina. Hoidolla sekä välitön, että pitkäaikainen hoitotulos. Luokitellaan CE- merkityksi lääkinnälliseksi laitteeksi. PRX terapia voidaan yhdistää mikroneulaukseen, radiofrekvenssiin tai karboksiterapiaan.

Todella tuloksekas uuden sukupolven " art of anti-age" hoito!!!

Lue lisää PRX-T33 esitteestä ►►

Active Skin program - ihon päivittäinen kunto-ohjelma ►►

Cosmis

Silmänalueen hoidot

 

RF- silmänympäryshoito

Silmänympärysiho kuoritaan joko entsymaattisesti tai timanttihionnalla.Iholle levitetään hoitoseerumi ja tehdään RF-hoito 5min. Lopuksi naamio ja silmänympärysvoide. Hoito kiinteyttää,poistaa tummuutta ja turvotusta.Voidaan yhdistää kasvohoitoon.Sarjahoitona 3x viikon välein.

 

Exuviance silmänympäryshoito

Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään Antioksidat boosteri (sitruunahappo) 2min.Iho neutraloidaan ja tehdään lymfaattinen hieronta.Lopuksi ylä- ja alaluomelle laitetaan tehoseerumilaput 10min ja viimeistellään silmänympärysvoiteella. Hoito on superkosteuttava,silottava,kiinteyttävä ja virkistävä.Voidaan yhdistää kasvohoitoon. Paras tulos sarjahoitona 3-4x 2viikon välein.

 

Yumilash ripsien tyvikohotus tai kulmien laminointi

Tyvikohotus eli kestotaivutus; ripset kiinnitetään silikonityynylle. Tyynyjen koot S,M,L/M,L ripsien pituuden tai halutun kaarevuuden mukaan. Ripsille levitetään liftingaine 15min, kiinnitysaine 8min ja lopuksi seerumi 5min. Tyynyt irroitetaan ja tehdään kestovärjäys. Paketti pitää sisällään myös kulmisen muotoilun ja värin.

Onko sinulla "vallattomat" kulmakarvat tai haasteita värin tarttuvuuden ja keston kanssa. Kulmien laminointikäsittelyllä on saatu hyviä tuloksia näihin ongelmiin. Kulmat liimataan haluttuun muotoon ihoon kiinni.Lifting+kiinnitys+väri. Lopuksi vielä tarkistetaan muoto ja levitetään hoitava seerumi.

cosmis
cosmis
cosmis

Jalkahoidot

Täydellinen perus jalkahoito

Työvaiheet: Pehmittävä jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien leikkaus + viilaus (+lakkaus, jos asiakas haluaa) ja hieronta polveen asti.

Luxusjalkahoitopaketti

Kuten täydellinen jalkahoito,  lisäksi  ihon kuorinta polveen asti ,säärikarvojen vahaus, naamio ja kynsien kestolakkaus. Hoito tehdään SPA-tuotteilla.

 


Käsihoidot

Täydellinen peruskäsihoito

Kynsien muotoon viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta kyynärpäähän asti.

 


Vartalohoidot

Kavitaatiohoito

Kavitaatiohoidon tarkoituksena on vähentää selluliittiä sekä täsmämuokata vartaloa turvallisesti ultraäänen avulla. Ultraäänen lämpövaituksesta rasvasolu laajene ja rikkoutuu. Vapautunut rasva-aines poistuu kehosta virtsateiden kautta.

Hoidon jälkeen juotava runsaasti vettä! Suositeltava hoitoväli 1-2vk. Voidaan yhdistää Radiofrekvenssihoitoon! 

Klikkaa oheista kuvaa lisätietoja saadaksesi!

cosmis

Radiofrekvenssi vartalohoidot

Radiofrekvenssin sähkömagneettiset impulssit lämmittävät ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin tuotantoa,toisaalta kutistaen ihosäikeitä. Hoidettavan alueen verenkierto paranee,kuona-aineet poistuvat,pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat.Tuloksena tasaisempi ja kiinteämpi iho.
Hoito on kivutonta ja tuntuu lämpönä iholla.Hoito päättyy Cryo käsittelyyn(kylmä),millä "suljetaan" hoidettu kudos! 

cosmis

Radiofrekvenssi vartalo- ja selluliittihoidot

cosmis

Radiofrekvenssi vartalo- ja selluliittihoidot

 

 

cosmis

Radiofrekvenssi vartalo- ja selluliittihoidot

Intialainen päänhieronta

Pään ja yläselän rentouttava,stressiä poistava hieronta.Hieronnan aikana asiakas istuu tuolilla.Hierontaan tulevalle ohjeeksi;älä laita hiuslakkaa tai muita voimakkaita hiusten muotoilutuotteita.Pukeudu esim.T-paitaan!

Kuumakivihieronta

Rentouttava, stressiä ja lihasjumeja poistava sivelyhieronta koko vartalolle. Hieronnassa käytetään lämpimiä kiviä tehostamaan hieronnan rentouttavaa vaikutusta.

Aromahieronta

Rentouttava, stressiä poistava sivelyhieronta. Asiakas saa itse valita hieronnassa käytettävän eteerisen öljyn.Ei raskaana oleville!

Imukuppihieronta

Imukupeilla tehtävä kokovartalohieronta. Kuivakuppauksenakin tunnettu. Erittäin syvävaikutteinen rentouttava ja kuona-aineita pois kuljettava hieronta. Hieronnan jälkeen muistettava juoda runsaasti vettä. Hieronta aiheuttaa helposti mustelmia. Ei suositella raskaana oleville,eikä verenohennuslääkkeitä käyttäville henkilöille!