Tuotemyynti

Myynnissä myös kotihoitoon laadukkaat ihonhoitosarjat.

cosmis
cosmis
cosmis
cosmis
 

Exuviance

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka tuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimustyöhön. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian(AHA).

Exuviance tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumista,stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa  syvältä. Ne parantavat ihon kuntoa, vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä ja ehkäisevät aknea ja ruusufinniä. Exuviancella on yli 120 patenttia ja useita tiedepalkintoja! Turvallista ja tuloksia antavaa!

cosmis

BTB13

BTB13 on suomalainen tieteellinen kantasoluinnovaatio, joka on kehitetty Oulun yliopistossa. BTB13 perustuu kantasolujen aktivoimiseen käynnistäen ihon luonnollisen uusiutumisprosessin. BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat oroottihappo(BT) ja L-karnitiini(B13). BTB13 aktivoi passivoituneet kantasolut energisöimällä niitä oroottihapolla. Tämä saa passivoituneet kantasolut tuottamaan uusia ja terveitä ihosoluja, joista seuraa terveempi, kauniimpi ja vahvempi iho. BTB13 hoitotuotteet uudistaa, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa lisäämällä terveiden ihosolujen määrää. BTB13 on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865). BTB13 tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

cosmis
cosmis